Перші результати роботи тернопільських інспекторів з паркування

03.03.2019 15:13   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль наживо!

Впродовж трьох тижнів на вулицях Тернополя працюють інспектори з паркування, які на місці виносять постанови за порушення водіями правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису).

Зокрема, за цей період інспекторами винесено близько 200 постанов про накладання адміністративного стягнення за порушення водіями правил паркування, з яких пільговим періодом для сплати штрафів скористались понад 50% власників транспортних засобів.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що при сплаті водіїв 50 відсотків розміру штрафу впродовж 10 банківських днів, така постанова вважається виконаною. Постанова також вважається виконаною у разі сплати штрафу за повідомленням, залишеним на лобовому склі транспортного засобу, у тому числі шляхом сплати 50 відсотків розміру штрафу протягом 10 банківських днів з дня вчинення відповідного правопорушення. У разі несплати штрафу протягом 30 днів з дня набрання законної сили постановою така постанова підлягає примусовому виконанню

Уся інформація про обставини винесення постанови із зазначенням дати та місця правопорушення, геолокації і фото, розміщена на сайті Тернопільської міської ради в окремій рубриці «Постанови за порушення правил паркування».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль наживо!