Полторак підписав наказ про підвищення зарплат військовим на передовій

04.03.2019 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Прямий

Міністр оборони Степан Полторак за рішенням Президента України Петра Порошенка підписав наказ щодо підвищення доплат до грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил України, які знаходяться у районі проведення Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"За рішенням Президента України Петра Порошенка щойно підписав наказ щодо підвищення доплат до грошового забезпечення військовослужбовцям ЗС України, які знаходяться у районі ООС. Виплати будуть відбуватися з першого квітня 2019 року", - повідомив Полторак.

Військовослужбовці, які знаходяться на першій лінії зіткнення, будуть отримувати доплату +2000 гривень, і загальна сума складатиме 12000. На другій лінії зіткнення +1 000 тис. гривень, і загальна сума дорівнюватиме 5 500.

Окрім цього, буде підвищено грошове забезпечення військовослужбовцям ВМС ЗС України, які виконують бойові завдання та знаходяться у акваторії Азовського моря: вони отримуватимуть доплату 5500 гривень, а під час виходу на бойові чергування — 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко під час перебування на опорному пункті українських десантників в районі проведення операції Об'єднаних сил, доручив підвищити грошове забезпечення військовослужбовців, які знаходяться на передовій.

У Міністерстві оборони повідомили, що у 2019 році українським військовим значно підвищать зарплати.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прямий