10 березня у Тернополі відбудуться літературні читання і виставка у межах проекту «Пограниччя.308»

08.03.2019 14:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

10 березня у Тернополі відбудуться літературні читання і відкриють художню виставку в межах літературно-мистецького проекту «Пограниччя.308». Пройде захід у «БункерМузі», що за адресою бульвар Т.Шевченка, 1. 

«Пограниччя.308» - це проект Міжнародного фонду «Відродження», який створений, щоб об’єднати літературу та мистецтво, створивши єдиний інтелектуальний простір для діалогу й вироблення спільних наративів для сучасної української культури.

Учасники заходу:

- Андрій Єрмоленко, куратор візуальної частини проекту «Пограниччя.308», художник, ілюстратор, дизайнер, арт-директор видання «Український тиждень»;

- Юрій Завадський, поет, громадський діяч, видавець, кандидат філологічних наук.

- Олег Короташ, куратор літературної частини проекту «Пограниччя.308», поет, філософ, громадський діяч;

- Світлана Логуш-Луців, дизайнерка інтер’єрів та екстер’єрів, майстриня станкового живопису та графіки;

- Ігор Мамус, ресторатор, засновник Мистецького об'єднання "Коза";

- Юрій Матевощук, поет, програмний директор мистецького фестивалю «Ї» в Тернополі, редактор Тернопільської філії ПАТ "НСТУ" у UA: Суспільне мовлення;

- Радослава Чекмишева, керівниця проекту «Пограниччя.308», менеджерка Ініціатив у сфері культури Міжнародного фонду «Відродження».

Вхід вільний.

Тернопіль - третє місто, у якому реалізовують проект. У межах проекту «Відрождення» упродовж лютого-травня 2019 року виставки художніх робіт та літературні читання і публічні обговорення у 9 містах України: Дніпрі, Харкові, Тернополі, Івано-Франківську, Херсоні, Одесі, Ужгороді, Вінниці та Києві. Участь у заходах візьмуть відомі українські письменники, художники, громадські діячі.

Контактна особа: Радослава Чекмишева, менеджерка Ініціатив у сфері культури Міжнародного фонду «Відродження», e-mail: chekmysheva@irf.ua.

Подія на ФБ.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews