Початок мандрівного сезону з бібліотекою не за горами

12.03.2019 20:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

 

1 квітня 2019 р. #Бібліотека_на_Лебединці відкриває новий екскурсійний сезон найстарішими вулицями Рівного. Гіди-екскурсоводи обласної бібліотеки сьогодні обговорювали нові туристичні маршрути, а саме Театральною площею, вулицями Словацького і Поштовою, інформує сайт книгозбірні.

Бібліотекарі ознайомилися з туристичними ресурсами, які популяризують туристичні місця Рівного та екскурсійні послуги бібліотеки.

Дізнатися більше про пішохідні мандрівки від бібліотеки, пізнавати місто самостійно можна за допомогою сайту та мобільних сервісів «UNEXPLOREDCITY: подорожувати – просто, ділитися – легко» (https://unexploredcity.com/). Створити власну подорож, обрати цікаві місця та гіда можна разом з  «Мандруй Україною» (https://ua.discover.net.ua/). Переглянути 3-D панорамами Рівного на сайті «Poly. Досліджуйте світ у 3D» (https://poly.google.com).

На зустріч з бібліотечними екскурсоводами завітав Олег Костюкевич – місцевий експерт Google, який консультував і допомагав формувати контент туристичних ресурсів. Він розповів про нові ресурси та мобільні додатки для розвитку навичок майбутнього, зниження рівня інформаційної та цифрової нерівності, а також про популярний туристичний сайт та додаток «TripAdvisor».

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews