На Рівненщині таксист уп’яте сів за кермо напідпитку та скоїв ДТП (Фото)

До поліції 12 березня близько 22-ї години надійшло повідомлення, що у селі Грабів водій автомобіля «BMW» скоїв дорожньо-транспортну пригоду та намагається втекти з місця події.

На місце пригоди негайно прибув екіпаж групи реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення. Правоохоронці з’ясували, що 40-річний житель селища Оржів, керуючи автомобілем «BMW 520», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 46-річного жителя Оржева.

null

Крім того, скоївши ДТП, водій автомобіля «BMW» кинувся втікати. Утім, через пошкоджене колесо, зумів проїхати лише 150 метрів.

З’ясувалося, що 40-річний чоловік за зовнішніми ознаками перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Втім від проходження освідування він відмовився. Також поліцейські встановили, що чоловіка вже чотири рази патрульні поліцейські упіймали за кермом у стані алкогольного сп’яніння, з яких три – протягом доби. До того ж відповідно до рішення суду за ч. 1 ст. 130 КУпАП його позбавили права керувати транспортним засобом строком на один рік.

null

Працівники поліції склали на 40-річного водія адміністративні матеріали за частиною 2 статті 130, статтею 124, статтею 124-4 та частиною 4 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На момент ДТП у салоні «BMW» перебувало ще двоє пасажирів та унаслідок зіткнення ніхто не постраждав.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області