На Прикарпатті чоловік ґвалтував свого пасинка

14.03.2019 14:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Галка

В жовтні 2017 року раніше судимий 47-річний чоловік за місцем свого проживання, застосовуючи насильство, неодноразово задовольняв статеву пристрасть неприродним способом зі своїм неповнолітнім пасинком.

Читайте також

На Косівщині ґвалтівнику, що вбив 9-річну дитину, скасували довічне ув’язнення (Відео)
«Під страхом смерті я не опиралася — він робив, що хотів». Франківчанка, яка пережила зґвалтування, боїться, що справу замнуть
За останній тиждень на Прикарпатті зареєстрували чотири вбивства і чотири згвалтування

Днями завершився кримінальний розгляд справи. Вироком суду підозрюваного засудили до 7 років позбавлення волі, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області, пише - Галка.

Нагадаємо, раніше до правоохоронців звернулася одна з мешканок села у Коломийському районі.

34-річна жінка розповіла, що протягом кількох останніх днів помітила «нездоровий» інтерес чоловіка до свого 14-річного сина, тобто всупереч волі хлопчика із застосуванням насильства, задовольняв свою статеву пристрасть.

Під час огляду хлопчика, медики виявили травми на тілі, характерні для сексуальних злочинів.

45-річний співмешканець прикарпатки вже раніше притягувався до відповідальності за грабіж, а зараз його судять за крадіжку з проникненням.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка