У Рівному відбудеться перегляд тричі номінованого на «Оскар» драматичного фільму «Холодна війна»

14.03.2019 22:35   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

У неділю, 17 березня,  в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться перегляд тричі номінованого на «Оскар» драматичного фільму «Холодна війна / Zimna wojna» (2018) поставленого польським режисером Павелом Павліковським, який в минулому році отримав «Приз за найкращу режисуру» на Каннському міжнародному кінофестивалі. Фільм спільного виробництва Польщі, Великої Британії та Франції. Початок перегляду о 14.30. 

Події фільму відбуваються на тлі холодної війни 1950-х років у Польщі, Берліні, Югославії та Парижі. Перед глядачами розгортається пристрасна історія кохання між чоловіком і жінкою різного походження та темпераменту, які смертельно несумісні, але все ж приречені бути разом. Неможливі почуття у неможливі часи…

Організатор показу: Рівненська обласна бібліотека для молоді за сприяння української кінодистрибуторської компанії «АртХауз Трафік» та міжнародної організації «Британська Рада в Україні».

На перегляд фільму запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі.

За наявності квитка читача бібліотеки вхід безкоштовний.

 

 За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-74-86 (Валентина Володимирівна).

 

 Джерело: методичний відділ РОБМ

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews