Понад 800 об’єктів планують реалізувати на Рівненщині у 2019-2021 роках

15.03.2019 08:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Карти перспективного плану розвитку Рівненщини на 2019-2021 роки отримають жителі області. Їх розповсюджуватимуть разом з буклетами про найважливіші досягнення децентралізації у конвертах зі зворотним зв’язком.

В інформаційному пакеті кожен зможе знайти відомості про більш як 800 інфраструктурних об’єктів, що реалізовуватимуть у найближчі три роки на Рівненщині. Усі проекти враховують інноваційний потенціал області, конкурентні переваги та стратегічне бачення розвитку. А також реформи у сферах медицини, освіти і розвитку інклюзивного навчання у містах і сільській місцевості.

«Це дорожня карта з нанесенням конкретних об’єктів, які плануються реконструювати або збудувати в нашій області в найближчі три роки. Вона була розроблена Радою регіонального розвитку в області, з урахуванням пропозицій жителів районів, міст, ОТГ та сільських рад. Перспективний план розроблений на виконання Указу Президента України Петра Порошенка і є складовою Стратегії розвитку нашої області, яка наразі розробляється», - зазначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

І додав, що процес формування перспективного плану продовжується. Саме тому жителі області можуть внести свої пропозиції та відправити їх у конверті на зворотну адресу. Таким чином громадськість може взяти участь в обговоренні перспективного плану.

null

«Карта та буклет – це по суті візуалізація перспектив Рівненщини. Необхідно, аби якомога більше людей знали про наші плани. Важливо, щоб кожен долучився до формування Плану розвитку. Адже цей документ стане частиною дорожньої карти не лише області, а й усієї держави», - наголосив голова ОДА Олексій Муляренко.

Нині ж громадську експертизу документу надали вже майже 20 тисяч жителів області. Саме стільки людей взяли безпосередню участь у відкритих дискусіях. А загалом за три місяці відбулось 230 публічних заходів.

За матеріалами прес-служби ОДА Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews