У Тернополі вчителька з десятками учнів порушувала правила і переходила дорогу перед автівками (Відео)

15.03.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Галас

Вчителька з кількома десятками учнів свідомо переходила дорогу не пішохідним переходом, хоча той був за кілька метрів від них, ще й перед “носом” у авто, - пише Галас.

Про це у соцмережі написала Viktoria Stepanova.

Вона ж виклала і відео.

На ньому видно, як група учнів переходить дорогу просто перед авто тернополянки. Очевидно, все відбувається в районі Старого парку.

“50 дітей переводять через дорогу вчителі. Пішохідний перехід знаходиться трохи нижче. Увага, знатоки! Хто в цій ситуації лунь і чи може такий вчитель щось мудре навчити?”, – прокоментувала своє відео водійка.

Хоча вуличка і вузька, однак вчити дітей переходити дорогу в невстановленому місці – не найкраще рішення, вважають тернополяни.

“Ну, не побачити 50 дітей і когось переїхати, то малоймовірно. А от вчити дітей переходити дорогу не на пішохідному чи світлофорі- то є дурість. Тому що ніхто з тих вчителів (а ще є багато таких «розумних» мамусь) не думає, що завтра хтось з діток захоче таким самим чином скоротити шлях (можливо і у тому самому місці) бо ж вчителька показала що так можна, і може бути біда”, – коментує Жанночка Скоблецька.

Однак знайшлись і ті, які стали дорікати саме авторці відео.

“А що корона з голови впала, бо дітей пропустила і постояла трошки?.????а в тебе все гаразд з вихованням?”, – написав Serge Ptychyn.

 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас