Відомий академічний український народний хор імені Григорія Верьовки їде у Тернопіль

15.03.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Гордість України – знаменитий Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки 17 березня у Тернополі.

Дійство розпочнеться о 18.00 в обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Придбати квиток можна ТУТ.

Відразу в трьох іпостасях – співаків, танцюристів і музикантів – постануть перед глядачами артисти легендарного хору Верьовки, якому в 2018 році виповнилося 75 років! За час існування колектив відвідав більше 60 країн, представив понад тисячу концертів по всьому світу!

Мелодика виконання музичних творів, захоплюючі танці хореографічної групи і фольклорна феєрія від віртуозів оркестру народних інструментів зливаються воєдино! Кількісний склад Національного хору становить 158 осіб.

Цей унікальний колектив об’єднав в собі своєрідний стиль і манеру народного співу із сучасною культурою і професійною майстерністю. Колектив заворожує і хвилює серця глядачів своєю самобутністю і високохудожнім виконанням, дивовижною різноманітністю голосів, емоційністю і душевної відкритістю.

У програмі концерту буде багато різножанрових композицій, які так полюбили шанувальники: історичні думи, чумацькі та козацькі пісні з танцями, хорові жартівливі сценки, обрядова лірика, а також оригінальні пісні сучасних композиторів. У більшості цих унікальних композиціях музика, танець і спів виступають органічним триєдністю.

Не пропустіть 17 березня великий концерт хору Верьовки! Подивіться на власні очі яскраву і вражаючу концертну програму! Це незабутнє дійство, яке зачаровує слух і зір! Стати учасником феєрії народного мистецтва у всій красі!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос