Завдяки теле-проекту «Небайдужі» підтримку отримали 48 тернополян (Відео)

16.03.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Після численних позитивних відгуків прийтяно рішення про те, що соціальний теле-проект «Небайдужі» продовжиться. Про це повідомила Ольга Шахін – громадська діячка та меценатка, яка є ініціатором та ведучою програми.

Наразі за її словами, разом із командою «Тернопіль-1» розпочато зйомки другого сезону «Небайдужих». Проект зазнає певних змін. Зокрема, тепер більше уваги будуть звертати на підвищення мотивації учасників та їхній особистісний, професійний розвиток.

«Потрібно допомагати людям не тільки матеріально. Треба стимулювати їх до розвитку. Щоб їхня мрія сбулася, вони повинні не лише отримати допомогу зі сторони, але й самі трошки змітини себе – наприклад, пройти курси», – зазначає Ольга Шахін.

Відтак, окрім вирішення матеріально-побутових питань для героїв проекту «Небайдужі», планують проводити майстер-класи, тренінги, мотиваційні заняття, зустрічі з успішними людьми.

Олександр – герой одного із випусків другого сезону «Небайдужі», ділиться позитивними враженнями. Юнак зазначає, що давно мріяв розпочати власний кулінарний блог, але, як зазвичай буває у кожного із нас – «руки не доходили». Після участі у проекті – мотивації в Олександра побільшало, і тепер каже, що відчуває себе «зіркою і по-справжньому важливим».

 

 

Нагадаємо, соціальний теле-проект «Небайдужі» вийшов на екран у листопаді минулого року. Героями програми стали особи, що потребують соціального захисту та підтримки з числа таких категорій: багатодітні сім’ї, одинокі люди похилого віку, вдови, одинокі матері, тяжкохворі діти, діти-сироти та діти, позбавленні батьківського піклування, внутрішньо-переміщенні особи, члени сімей військовослужбовців, особи з інвалідністю, які в силу важких життєвих обставин потребують підтримки.

Загалом  в рамках 12 випусків першого сезону соціально-благодійна допомога була надана 48 тернополянам.

Основну функцію з акумулювання зусиль задля реалізації проекту взяла на себе Ольга Шахін. Завдяки колегам з ТОГО «Підприємці Галичини», друзям, партнерам, яких їй вдалося об’єднати герої теле-програми отримали реальну допомогу: побутову техніку, меблі, іграшки чи продукти, для них були організовані консультації спеціалістів, вручено відпочинкові сертифікати, яких раніше ці сім’ї та особи дозволити собі не могли.

Усі випуски І-го сезону «Небайдужі» можна переглянути тут .


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews