У Дубні будуть відновлені єврейські святині

16.03.2019 19:25   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

 

Міський голова Василь Антонюк на запрошення благодійного фонду “І-Ес-Джей-Еф Східна Європа” (ESJF) взяв участь в урочистій зустрічі із засновником даного фонду, рабином Іцхаком Шапіро та представниками цієї благодійної організації, інформує сайт Дубенської міськради.

На зустрічі, яка відбулась у Тернополі 11 березня, були присутні рабини з різних країн світу, іноземні дипломати, представники органів влади та місцевого самоврядування Західної України, які співпрацюють з ESJF.

Міський голова Дубна, звертаючись до учасників зустрічі, окреслив проблеми щодо відновлення дубенської синагоги та єврейського кладовища.

А вже 13 березня представники благодійного фонду “І-Ес-Джей-Еф Східна Європа” (ESJF) на чолі з його засновником рабином Іцхаком Шапіро. відвідали місто Дубно.

Вони оглянули дубенську синагогу та єврейське кладовище. Наразі досягнуто домовленості про подальшу співпрацю щодо відновлення єврейських святинь у місті Дубно.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews