На Рівненщині правоохоронці виявили схрон боєприпасів

16.03.2019 21:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

За оперативною інформацією працівників Управління служби безпеки України в Рівненській області у закинутому будинку села Гільча Перша Здолбунівського району було виявлено вибухові предмети, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

За результатами огляду працівники вибухотехнічного відділу ГУНП встановили, що у будівлі зберігалися 60 патронів калібру 7,62 мм, 14 корпусів гранат Ф1, один корпус гранати РГД 5 та гранатомет РПГ-26. Усі боєприпаси знаходилися у поліетиленових пакетах та були закопані у пісок.

null
 

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

null
 

У рамках кримінального провадження слідчі Здолбунівського відділення поліції усе вилучене скеровуватимуть на експертизу.

Поліцейські встановлюють усі обставини події, зокрема походження боєприпасів та власника будинку.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews