Звернення Тернопільського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко щодо провокацій на виборах

В мережу інтернет потрапили та далі продовжують публікувати списки прихильників та членів ВО «Батьківшина» різних районів Тернопільщини під красномовною назвою – «Виборці Тернопільщини, що продали свої голоси».

Найперше, відзначаю, що це провокації СБУ та їх поплічників, які інкримінують прихильникам ВО «Батьківщина» підкуп виборців.

Заявляю, що за час усіх виборів, що відбуваються на теренах Тернопільщини, ніколи представники ВО «Батьківщина» не купували голоси на відміну від діючої партії влади.  

По-друге, оприлюднені списки представників партії ВО «Батьківщина», які є агітаторами, членами ДВК та спостерігачами - проходили тренінг щодо дотримання норм виборчого законодавства.

По-третє, хочу звернутится до усіх наших прихильників та членів ВО «Батьківщина» з проханням не піддаватися на провокації та не вірити у брехливі технології та залякування антинародного, антиукраїнського та злочинного режиму.

Сьогодні ця злочинна влада використовує безпрецедентні засоби провокації з метою «стравлювання», «очорнення» та «оббріхування» представників партії ВО «Батьківщина», заявляючи про отримання ними якихось коштів.

Хочу офіційно заявити, що станом на сьогоднішній день ні в СБУ, ні в ГУ НП у Тернопільській області не порушено жодної кримінальної справи щодо підкупу виборців представниками ВО «Батьківщина».

З впевненістю можу сказати, що сьогодні ці дії, спрямовані на зрив виборчого процесу, адже проти людей, які є членами ДВК та мають організовувати виборчий процес, ведеться залякування та брехлива провокаційна кампанія щодо зняття їх з голів, заступників та членів ДВК.

За зрив виборів відповідатиме керівництво СБУ та Генеральної прокуратури України.

Ми виграємо вибори чесно, нам не потрібно купувати голоси, а так звані брехуни та провокатори, які сьогодні  «лиють» бруд на Юлію Володимирівну Тимошенко та її прибічників, сидітимуть за гратами.

Тому звертаюся до усіх членів ВО «Батьківщина» та прихильників Ю. Тимошенко проявити стійкість та витримку в час політичних переслідувань, відстоювати свою активну громадську позицію та бути гідними прикладу нашого лідера Тимошенко Юлії Володимирівни, яку не зломила навіть тюрма та провести агітаційну кампанію так, щоб Юлія Тимошенко перемогла уже в першому турі виборів.

За нами правда і ми переможемо. 

Керівник Тернопільського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко

Василь Деревляний


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Виборчий штаб кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко