Погода в Україні на вівторок, 19 березня

18.03.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У вівторок в Україні переважатиме мінлива хмарність. На всій території країни опадів не передбачається. У західних, північних областях і в Карпатах можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі складе 0...+6 градусів, удень +4...+16. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південно-західний, північно-західний, південно-східний та північно-східний, 1-8 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі градусники покажуть до +3...+6, удень температура – від +4 до +9 градусів. Вітер південний, південно-західний, північно-західний і західний, 1-7 м/с.

У південних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+6 градусів, удень повітря прогріється до +8...+17. Вітер південний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-10 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде сухо за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +2...+5 градусів. Денна температура повітря складе від +11 до +16. Вітер північних, східних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях прогнозується хмарна погода, у регіоні переважно без опадів. Уночі температура повітря складе від 0 до +2 градусів, денна – від +10 до +14. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях – переважно хмарна погода. У регіоні висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі опуститися до +1...+5 градусів, удень стовпчики покажуть +4...+13. Вітер північно-західний, західний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У Карпатах очікується мінлива хмарність, у регіоні дощитиме. Температура повітря вночі до +3...+5, вдень – до +10...+11 градусів. Вітер переважно північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде хмарно. У регіоні – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+6 градусів, удень – до +5...+8. Вітер південний, південно-східний та східний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews