Гарвардський університет запрошує українців на конкурс

18.03.2019 23:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Гарвардський університет запрошує українців на міжнародний конкурс із вирішення задач на логіку CS50 Puzzle Day, який пройде онлайн з 29 березня по 1 квітня. Найкращі команди отримають сертифікати від Гарварду. 

Мета щорічного CS50 Puzzle Day – продемонструвати, що комп’ютерна наука не полягає лише в програмуванні, головне в ній – вирішення різноманітних задач та вміння застосовувати логіку. Більш того, жодне із завдань конкурсу не потребує навичок програмування. Авторами задач є працівники Гарвардського університету та Facebook. 

У конкурсі можна взяти участь як самостійно, так і командою. 29 березня організатори опублікують задачі англійською мовою, на вирішення яких буде час до 1 квітня. Детальна інструкція та реєстрація доступні за посиланням

З прикладом торішніх завдань та відповідями можна ознайомитися тут

Минулого року Україна зайняла перше місце за кількістю реєстрацій, обігнавши США та Індію. Цього року організатори сподіваються зробити захід ще більш масовішим.

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews