На Буковині леди не спалили зайченя (Фото)

19.03.2019 09:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Працівники Служби порятунку врятували зайченя із вогню та ліквідували пожежу.

15 березня у селі Заволока Сторожинецького району виникла пожежа на відкритій території. Внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи горіла суха трава. Вогонь охопив площу 2 га. 

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України в Чернівецькій області.

Для того, щоб ліквідувати пожежу, на місце події прибули вогнеборці 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці.

Під час гасіння пожежі рятувальники помітили у траві зайченя. Тварина жалібно пищала та намагалася втекти від полум’я, однак не могла – вогонь обпік їй лапу та бік. Працівники Служби порятунку врятували зайченя із вогню та ліквідували пожежу. Травмоване звірятко рятувальники прихистили у себе – надали йому необхідну допомогу і зараз піклуються про нього, щоб після того, як воно видужає, відпустити на волю.

Загалом, впродовж вихідних в області сталося 34 пожежі, більшість із них на відкритих територіях. Рятувальники ліквідували 25 пожеж сухої трави. Такі випадки мали місце як в обласному центрі, так і в районах – у Вижницькому, Кіцманському, Хотинському, Сторожинецькому, Заставнівському, Кельменецькому, Новоселицькому, Герцаївському та Глибоцькому.

За матеріалами прес-служби УДСНС України в Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews