«НІЧОГО ЗАЙВОГО» - нова виставка у галереї «Євро-Арт»

19.03.2019 18:25   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Персональна виставка Наталії Волянюк «НІЧОГО ЗАЙВОГО» продовжує широкомасштабний проект галереї - «Євро-Арт» для талановитих».

Роботи львівської художниці, поєднані під назвою «НІЧОГО ЗАЙВОГО», з’явилися  у результаті творчих пошуків та переосмислень мисткині впродовж останніх двох років, інформує галерея на своїй сторінці у Фейсбук і запрошує на захід 20 березня на 16.00.

Наталія Волянюк народилася у Кременці на Тернопільщині. Мистецький хист успадкувала від батька, який гарно малював, хоч і не був професійним художником. Як митець-практик молода жінка вірить в силу таланту, але переконана, що без праці – нікуди: «Художник мусить працювати щодня, аби розвивати свої здібності, бачення кольору, аналізувати все. Успіх – це 99% праці».

У 2009 році Наталія закінчила Кременецький обласний гуманітарно-педагогічний інституті ім. Т. Шевченка, згодом працювала у цьому ж вищому навчальному закладі на посаді викладача академічного рисунку   та   живопису,   паралельно   писала наукову роботу на тему «Народна вишивка Тернопільщини ХХ ст.» і вчилася в аспірантурі у Львівській національній академії мистецтв. Сьогодні вона - кандидат мистецтвознавства, викладач, художник, ілюстратор, засновник художньої школи «MARKO ART SHOOL» живе і працює у Львові.

З 2012 року Наталія постійна учасниця українсько-польських пленерів, колективних художніх виставок та благодійних аукціонів у Кременці, Тернополі, Дубні, Харкові, Запоріжжі, Шаяні, Славську. Персональні виставки художниці з успіхом пройшли у Кременці («Від Кременця до Львова», 2016 р.), Тернополі («Мить», 2017 р.), Чернівцях («Діалог кольору» та «Рубікон», 2017-18 рр.). Тепер її виставку «НІЧОГО ЗАЙВОГО» мають змогу побачити рівняни.

Вхід вільний!


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews