На Рівненщині рятувальники взяли участь у засіданні робочої групи щодо виборів 2019

20.03.2019 12:27   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненської області

Дев'ятнадцятого березня у зеленій залі виконавчого комітету Вараської міської ради рятувальники Вараського міського сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області прийняли участь у засіданні робочої групи з питань надання практичної допомоги в частині матеріально-технічного забезпечення дільничних виборчих комісій у період підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Під час засідання було розглянуто питання щодо забезпечення належних умов у сфері пожежної та техногенної безпеки у переддень, день голосування, після зачинення виборчих дільниць та у дні встановлення результатів виборів.

Як повідомив провідний інспектор Вараського міського сектору капітан служби цивільного захисту Ігор Шевчук, протягом січня-березня здійснені планові перевірки додержання (виконання) вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні під час підготовки та проведення виборів відповідно до вимог чинного законодавства. З головами та членами дільничних виборчих комісій проведено інструктаж щодо дотримання вимог Правил пожежної безпеки під час виборчого процесу, правил використання первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників), вручені відповідні інформаційні матеріали та пам’ятки.

Також, було наголошено на тому, що на об’єктах, де будуть розміщені виборчі дільниці відпрацьовані оперативні плани (картки) пожежогасіння, перевірені джерела зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, а в день голосування на кожному об’єкті буде забезпечено чергування представника пожежно-рятувальної частини.

Загалом, на території міста Вараш визначено 16 виборчих дільниць, які розміщені на 10-ти об’єктах. Тому усі підприємства, установи та організації, в тому числі і рятувальники, що входять до складу робочої групи, в межах компетенції максимально виконують покладені на них завдання та надають допомогу для забезпечення належних умов під час виборчого процесу.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненської області