«Кожен наш представник відповідає трьом ключовим критеріям – професійності, патріотизмі і порядності» - Віктор Чумак із робочим візитом у Тернополі

20.03.2019 13:43   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Лідер політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» та керівник передвиборчого штабу кандидата у Президенти України Анатолія Гриценка Віктор Чумак із робочим візитом завітав до Тернополя вчора, 19 березня, - пише сайт «Тернополяни».

Народний обранець в рамках свого приїзду до Файного міста зустрівся із тернополянами та представниками Тернопільського осередку «Хвилі». Також Віктор Чумак поспілкувався із місцевими журналістами та детально розповів про перебіг та особливості передвиборчої гонки саме на Тернопільщині.

Так, за словами лідера «Хвилі», станом на сьогодні кожна дільнична виборча комісія у Тернопільській області у своєму складі матиме представників від їхнього кандидата на пост глави держави – Анатолія Гриценка.

- Практично у кожній ОВК на Тернопільщині від нашого кандидата є по 1-2 представників. Тобто усі окружні виборчі штаби в нас – закриті. Така ж хороша ситуація із дільничними виборчими комісіями на території області. В цілому варто зауважити, що на наших представників покладена доволі важка робота та велика відповідальність, оскільки чи не кожен член нашого штабу – це волонтер, який раніше не зіштовхувався саме з такою діяльністю. Разом з тим, наша команда - це команда, яка складається із чесних, професійних та патріотичних людей, - наголосив Віктор Чумак.

Також нардеп зауважив, що згідно останніх рейтингів, все більша і більша кількість людей стають на підтримку саме Анатолія Гриценка.

- Коли людина обирає когось, то оцінює як цінності, погляди і слова, так й вчинки та справи кандидата. Тобто кожен із нас співставляє те про, що заявляє людина і те, що вона реально чинить та який спосіб життя веде. Гадаю, кожен знає, що саме наш кандидат – та людина, яка ніколи не обманювала, а його слова завжди збігаються із справами. Свідченням цього, є й останні рейтинги. Кожен українець сьогодні може побачити, що Анатолій Гриценко виграє у своїх опонентів у другому турі. Більше того, скажу, що ситуація із майбутніми виборами надзвичайно проста: якщо кожен громадянин нашої країни мріє про професійного, порядного та патріотичного президента, повинен зупинити свій вибір на нашому кандидатові, - зазначив Віктор Чумак та продовжив: - Анатолій Гриценко чи не єдиний серед усіх інших кандидатів, хто ще до першого туру представив усю свою команду і назвав імена тих людей, які за його президентства очолюватимуть ключові посади.

Віктор Чумак також відмітив і позитивні досягнення саме Тернопільського осередку «Громадянського руху “Хвиля”»:

- Я радий, що у нас є команда, яка складається із чесних людей, до яких немає на сьогодні жодних претензій. Нашу команду точно не зможуть звинуватити в нещирості, в непатріотизмі, чи в корупційних скандалах. Кожен представник нашої команди відповідає трьом ключовим і необхідним критеріям: професійності, патріотизмі та порядності. І це, я вважаю, є найголовнішим. До складу наших осередків, зокрема і до Тернопільського, входять молоді та активні патріоти. У нас на сьогодні найбільша кількість молодих людей, які є достатньо креативними, освіченими та цікавими. Мені найбільше імпонує саме їхня активна позиція, адже вони не є байдужими ані до долі Тернопільщини, ані до долі України в цілому, - пояснив Віктор Чумак.

В той самий час голова Тернопільського осередку «Громадянського Руху “Хвиля”» Олексій Станько розповідає, що все більше активної молоді приєднується саме до їхньої спілки, адже втомилися на марні сподівання і готові брати ініціативу у свої руки.

- Знаєте, для нашої країни не є проблемою, що одні і ті ж люди балотуються на виборах. Справжньою проблемою є те, що вже впродовж 27-ми років українці їх обирають і при цьому надіються на хоча б якісь зміни. Такий підхід показав наскільки хибним є. І цим наш «Громадянський Рух» відрізняється від усіх інших. Кожен наш представник розуміє, що країну творять люди, а не купка продажних політиків чи корупціонерів. Ми сьогодні на власному прикладі показуємо, що можемо рости, розвиватись та розбудовувати власну державу, - поділився Олексій Станько.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни