Майже 14 млн. грн. з бюджету області - на природоохоронні заходи

20.03.2019 17:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Подано на оприлюднення перелік природоохоронних заходів, які фінансуватимуться з обласного природоохоронного фонду у 2019 році. Загалом на реалізацію заходів в бюджеті передбачено 13 767,53 тис. грн., інформує прес-служба облради.

Зокрема, 2 777,55 тис. грн. планується виділити Горбаківській сільській раді Гощанського району на будівництво самопливного колектора, каналізаційної насосної станції і напірного колектора через р. Горинь; 2 533,90 тис. грн. передбачили КЗ «Урвенський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради на будівництво очисних споруд; 2 000,0 тис. грн. для КП «Здолбунівводоканал» - на будівництво ліній водовідведення в одному з житлових масивів Здолбунова; 1 962,36 тис. грн. – на реконструкцію компактної установки очисних споруд у м. Корець; 1 252,88 тис. грн. передбачено виділити Шубківській сільській раді Рівненського району на будівництво станції очищення господарсько-побутових вод в с. Шубків; 1 097,00 тис. грн. на реконструкцію каналізаційної насосної станції №2 в м. Острог; 1 000,00 тис. грн. передбачено виділити на реконструкцію напірного колектора у м. Березне довжиною 1200 м; 210,8 тис. грн. передбачили водопостачальному підприємству смт Володимирець на відновлення якості стічних вод.

Також загалом 433 тис. грн. передбачено департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації на виконання низки заходів. З них 195 тис. грн. - на розробку проектів землеустрою з організації та встановлення меж природно-заповідного фонду Рівненської області , 198 тис. грн. планується виділити на проведення семінару з питань збереження природно-заповідного фонду України та пропаганди охорони довкілля, 40 тис. грн. передбачено на видання книги «Довкілля Рівненщини за 2018 рік».

500 тис. грн. відповідно до переліку передбачено Національному університету водного господарства та природокористування на дослідження з відновлення і підтримки сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану в.Горинь (в межах області) – 180 тис. грн., а також на роботи  з відновлення та підтримки сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану верхів’я р. Устя до с.Новомильськ Рівненської області – 320 тис. грн.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews