У Острозі під час пожежі загинула людина

20.03.2019 20:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

20 березня о 01:48 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: м.Острог, провулок Древлянський, інформує  ГУ ДСНС України у Рівненській області.

На місце виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Острог. Прибувши на місце виклику рятувальники провели розвідку та встановили, що пожежа трапилася в літній кухні  (цегляна, крита шифером, розміром 10х4м). На гасіння пожежі відразу було подано вогнегасячі засоби. На місці пожежі рятувальники виявили тіло господаря 1957 року народження без ознак життя.

О 02:40 пожежу було локалізовано, а о 04:50 ліквідовано.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття  господарської будівлі та  речі домашнього вжитку в приміщенні літньої кухні. До гасіння пожежі було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та 5 чоловік особового складу рятувальників.

Причина пожежі та трагічна загибель громадянина встановлюється


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews