Підприємці Рівненщини можуть отримати фінансову підтримку

21.03.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Бізнесмени Рівненщини мають можливість здешевити свої банківські позики на реалізацію власних проектів. Для цього їм необхідно взяти участь в обласній програмі розвитку малого і середнього підприємництва на 2018-2020 роки.

Підприємцям-учасникам частково відшкодують відсотки за кредитами за кошти з обласного бюджету. Цього року закладено 800 тисяч гривень.

Підприємцям необхідно підготувати бізнес-план та подати його на розгляд комісії, яка обиратиме проекти. Термін подачі заявок продовжили до 29 березня.

Часткове відшкодування за банківськими позиками зможуть отримати бізнесмени, які розробили або реалізують проект, що передбачає:

  • впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій;
  • модернізацію, оновлення та розширення виробництва товарів (надання послуг, виконання робіт).

Отримати часткове відшкодування відсоткової ставки зможуть підприємці, які цього року вже взяли кредити на проекти, та ті, хто вперше за ними звернувся.

УМОВИ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ

ЗРАЗОК ЗАЯВИ

Прийом документів здійснюється департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації – організатором конкурсного відбору: з понеділка по четвер – з 9 до 1815 години, в п’ятницю з 9 до 17  години (обідня перерва: з 13 до 14 години) до 29 березня 2019 року. Адреса: м. Рівне, майдан Просвіти, 1, кабінет 402.

Довідкову інформацію щодо конкурсного відбору можна отримати за номером телефону: (0362) 695-215 або електронною поштою: mp-ekon@ukr.net.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews