Лабораторію Рівненського діагностичного центру визнали на міжнародному рівні

21.03.2019 20:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Команда лікарів під керівництвом завідувача централізованого відділення автоматизованої лабораторної діагностики Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Олександра Кректуна підтвердила свій високий професійний рівень на міжнародному рівні. Сьогодні з Іспанії отримали сертифікат програми PREVECAL від міжнародної компанії  BioSystems.  Документ підтверджує проходження  лабораторією діагностичного центру серйозної зовнішньої оцінки якості, яка підтверджує надійність результатів  досліджень.

null

Компанія BioSystems визначає якість і надійність як найважливіші аспекти своєї роботи, розуміючи, що в медичній сфері ці слова еквівалентні поняттям здоров'я, а в деяких випадках і життя пацієнта. Якість -  не тільки в надійній і стабільній роботі приладів і реагентів, а й у постійній підтримці систем внутрішнього і зовнішнього контролю якості. Учасниками програми PREVECAL  є  більше 3500 лабораторій з 31 країни світу.

- Одним з головних чинників перевірки за системою  PREVECAL  - є об’єктивність, учасники перевірки жодним чином не можуть вплинути на результати  контролю, а сама перевірка відбувається за багатьма напрямками. Це гарантує учасникам і власниками сертифікату якості програми PREVECAL впевненість у високій точності  а достовірності отриманих результатів.   Пишаюся! - наголосив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Роман Шустик.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews