Погода в Україні на вихідні, 23 і 24 березня

22.03.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде суха погода. Місцями в Криму можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе -5...+6 градусів, удень +3...+16. Вітер змінних напрямків, переважно північно-західних, західних, південно-західних і північних напрямків, 1-8 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від -2 до +4 градусів, вдень стовпчики термометрів піднімуться в межах +3...+10. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/ с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно суха погода. Вночі від 0 до +4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +7...+14. Вітер північно-західний, західний, південно-західний і північний, 1-8 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua в суботу в регіоні можливий невеликий дощ. У неділю в Сімферополі, Ялті, Севастополі, Красноперекопську, Євпаторії опадів не передбачається. У Феодосії, Керчі висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +1...+6 градусів, удень - до +6...+10. Вітер північно-західних, західних, південно-західних і північних напрямків, 1-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий дощ. Температура вночі -1...+2 градуси. Денна температура повітря складе +3...+9 градусів. Вітер північних, північно-західних, південно-західних і західних напрямків, 1-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно дощова погода. Температура повітря вночі до -5...+5 градусів, удень +5...+16. Вітер північний, західний, північно-західний, південно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі від 0 до +3, вдень - від +11 до +13 градусів. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+4 градуси, вдень +4...+11. Вітер північно-західних, західних, південно-західних і північних напрямків, 1-8 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews