З Рівного відбувся перший виліт до Єгипту

24.03.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: «ВСЕ» Рівне

23 березня відбувся перший виліт з Міжнародного аеропорту Рівне до Єгипту.

Сто сімдесят сім пасажирів разом з дітками відлетіли на відпочинок до Шарм-Ель-Шейху, а це значить, що вже увечері вони матимуть змогу ніжитися на теплому березі моря. Під час очікування дітвора мала змогу гратися у спеціальній облаштованій зоні.

Дорослим з нагоди початку роботи сезону був облаштований міні фуршет з шампанським, фруктами та цукерками. Так українська приватна компанія Join Up, яка на сьогодні співпрацює ще з дев'ятьма містами, що пропонують вильоти із регіонів України розпочала сезон у Рівному. 

Як зазначалось раніше представниками компанії, у разі повної завантаженості програма триватиме цілий рік. Наразі заплановано вильоти на созон 2019 року. Тепер відправитися на відпочинок рівняни матимуть змогу вже зі свого міста, що в рази скорочує час на дорогу. Це неабияка можливість виділити більше часу на відпочинок з рідними та із задоволенням провести вихідні під теплим сонцем у Єгипті.

За матеріалами http://vse.rv.ua

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «ВСЕ» Рівне