Єдиний всеукраїнський стрілецький день відбувся на Буковині

25.03.2019 20:44   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У суботу, 23 березня, на базі навчального центру «Прибан» в Сторожинецькому районі проведено Єдиний всеукраїнський стрілецький день, в якому взяли участь близько двох сотень військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони Чернівецької області.

Учасники вправлялись у стрільбі  з пістолета ПМ та автомата Калашникова, в інженерно-саперній, медичній підготовці з основною метою -  готовності у разі загрози захистити свої домівки та край.

До заходу долучились патріотично налаштовані студенти вищих навчальних закладів області, які виявили намір в майбутньому  укласти контракт з підрозділами територіальної оборони.

Окрім можливості практичного застосування та вдосконалення своїх військових вмінь та навичок, деякі учасники отримали нагоду зустрітись з побратимами, з якими спільно брали участь в зоні проведення бойових дій на Сході.

Військові комісаріати області пропонують буковинцям можливість проходження військової служби в резерві та готові надати вичерпну інформацію стосовно умов та переваг укладання контракту.

За матеріалами ЧОДА.

 
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews