Дев'ятирічний Назар з Рівненщини потребує допомоги, щоб врятувати ніжки!

26.03.2019 08:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Хлопчик Назар із села Нова Любомирка, що на Рівненщині, пережив 11 операцій та продовжує боротися. Родина потребує фінансової допомоги, аби поставити дитину на ноги.

Мама Назара звертається до усіх небайдужих про допомогу та просить підтримки!

«Нашому синові Назару зараз 9 років. Захворювання у Назара рідкісне і складне. Діагноз поставлений професором німецької клініки - синдром Кловес.

Незважаючи на хворобу, ми дуже намагаємося, щоб Назар жив повноцінним життям. Після 11-ти операцій Назар став краще ходити і бігати. Щороку ми повинні бути в Німеччині на обстеженні та операції (з 2011 року ми змушені лікується в Німеччині, так як в Україні такі складні захворювання не лікуються).

Для контролю за проведенням МРТ та операції на судинах, дитина повинна бути в клініці Галле вже 21 серпня 2019 року. Лікарі запевняють, що нашій дитині можна допомогти, можна врятувати ніжки і уникнути ампутації. Тільки не можна вилікувати за один раз, необхідно поетапне лікування, і лікування можливо лише в Німеччині.

Рахунок на лікування виставлений на суму 20 581 євро. 
Для нашої сім'ї оплатити такий рахунок неможливо. Тому ми звертаємося до всіх небайдужих за допомогою у зборі коштів. Будь ласка, допоможіть нашому сину Назару не втратити ніжки.

Заздалегідь вдячні всім за допомогу».

Картка Приватбанк - 4149 4378 6521 3936 
Отримувач: мама Назара - Юрчук Наталія.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews