Таких рекордних результатів ці тернопільські біатлоністи у своїй кар’єрі ще не досягали

26.03.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ПроТе

Цей сезон як для чоловічої так і для жіночої збірних команд України з біатлону важко назвати успішним. А ось для двох вихованців тернопільського біатлону він таки став рекордним, - пише ПроТе.

Для Дмитра Підручного цей рік швидше за все запам’ятається на усе життя. Таки він став першим серед українських біатлоністів Чемпіоном світу. Але не лише цим досягненням може пишатися наш земляк. У загальному заліку Дмитро зайняв 18-ту позицію. До цього найкращим у його кар’єрі було 27-ме місце у сезоні 2016-2017. Крім цього Підручний у цьому сезоні тричі фінішував у топ 10. Міг наш спортсмен зайняти і краще залікове місце, якби не провал на першому етапі у Поклюці, де він здобув усього одне очко.

Також в актив може записати цей сезон і Анастасія Меркушина. Чого варта лише бронзова медаль в естафеті на Чемпіонаті світу. А у тій гонці Настя зробила усе від неї залежне щоб ця нагорода стала реальністю. На тому ж чемпіонаті в індивідуальній гонці Меркушина фінішувала на 10-му місці.

У загальному заліку наша землячка зайняла 35-те місце. Могло бути і краще, але готуючись до Чемпіонату світу вона пропустила етапи у США і Канаді.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПроТе