Ольга Шахін взяла під свій патронат команду флорболістів «SHTORM»

03.04.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Вже кілька місяців команда юних флорболістів Тернополя отримує підтримку від Ольги Шахін, підприємниці, громадської діячки та меценатки. Днями спортсменам передали комплекти спортивної форми.

За словами тренера Тараса Мамуса, раніше клуб витрачав на один комплект форми близько тисячі двісті гривень, кошти доводилося збирати з батьків.

null

У комплект форми, який допомогли закупити від «Благодійного Фонду Ольги Шахін» входять дві футболки, шорти та гетри. Таких комплектів штормівцям передали 18, розраховані вони на хлопців та дівчат віком до 12 років. Нову екіпіровку юні спортсмени уже випробували під час тренування - кажуть, зручно і красиво. Використовуватися комплекти будуть в основному для офіційних виступів, адже у флорбольному клубі «SHTORM» займаються близько 300 дітей.

null

Сама Ольга Шахін ділиться, що познайомилася із флорболом під час семінару у Львові, коли сама спробувала зіграти. Повернувшись у Тернопіль дізналася, що цей молодий і динамічний вид спорту розвивається й у нашому місті. Тож, коли тренер звернувся із проханням підтримати юнацьку команду, благодійниця залюбки погодилася.

«Кожен із нас, замислюючись про майбутнє, хоче бачити своїх дітей здоровими, активними та успішними. А свою країну – економічно стабільною та соціально розвинутою. Якою буде Україна через 10-20 років залежить від того, наскільки дбайливими сьогодні ми будемо до наших дітей, які можливості для розвитку зможемо їм забезпечити, - наголошує Ольга Шахін. - Тому, саме сьогодні перед нами стоїть важливе завдання - заохочувати дітей та молодь до активного й змістовного дозвілля, залучати їх до занять спортом, виховувати у них наснагу до розвитку та мотивувати до нових звершень. Я вірю, що об’єднавши зусилля, ми зможемо створити гідні умови для повноцінного розвитку юних тернополян».

null

Раніше Ольга Шахін та представниці Тернопільського офісу «Асоціації жінок «Дія» вітали юних спортсменів з новорічними святами під час турнірних змагань.

Флорбол - це різновид хокею з пластиковим м’ячем та ключкою, що грають у залі. Це досить молодий вид спорту, який стрімко розвивається. Надзвичайно технічний та динамічний, менш витратний та травматичний у порівнянні з хокеєм.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews