У Гощі відбудеться «Кубок героїв АТО» – дивізіон «ЗАХІД»

05.04.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Facebook

Шостого квітня об 11:00 у Гощі на стадіоні «ДЮСШ» відбудеться церемонія відкриття 5-го сезону регулярного Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на «Кубок героїв АТО» 2019 року – дивізіон «ЗАХІД». На Гощанщину завітають футбольні колективи з Львівщини, Волині, Тернопільщини, Житомирщини, Чернівців та Вараша.

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це більше 2500 побратимів сектора безпеки та оборони і ветеранів війни, учасників АТО, які будуть змагатися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: Захід, Схід, Північ, Південь, Центр та Київ, - від Сєвєродонецька, Маріуполя до Луцька, від Чернігова до Херсона, від Харкова до Львова, щотижня в сорока двох містах України.

Перше коло буде проходити з 24 березня до 23 червня, друге коло - з 06 липня до 29 вересня.

За результатами Чемпіонату визначиться 24 кращих команди ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ФУТБОЛЬНОЇ ЛІГИ УЧАСНИКІВ АТО.

Другий рік поспіль участь у турнірі буде брати команда «Гоща-АТО». Попри те, що для нашої команди минулий рік був дебютним у Лізі учасників АТО – хлопці з Гощаншини демонстрували, доволі, не погані результати. Сподіваємося, що цей сезон для наших спортсменів стане ще більш успішним, ніж минулий. З Вашою підтримкою «Гощу-АТО» - не переможе ніхто!

Запрошуємо прийти й підтримати наших воїнів, захисників та героїв, які у цей день зі всієї Західної України завітають на Гощанщину.

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Facebook