У Рівному чемпіонат України зі спідвею стартуватиме на день раніше

08.04.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело:

У зв'язку з проведенням другого туру президентських виборів, замість 21 квітня відкритий чемпіонат України зі спідвею стартуватиме на день раніше (субота, 20 квітня), адже правоохоронці, присутність яких обов’язкова на спідвейних змаганнях, будуть задіяні на виборчих дільницях.

Чемпіонат України зі спідвею цьогоріч буде Відкритим, що стало вже традиційним останніми роками. Окрім власне українських спортсменів до Рівного мають завітати й гонщики з Польщі, Латвії та Аргентини.

Турнір проходитиме згідно основної сітки заїздів, згідно якої визначаться призери 1-го етапу першості серед дорослих та юніорів. Окрасою турніру стане Фінальний заїзд за участю чотрирьох найсильніших гонщиків змагань по набраним пунктам. Також у перервах між заїздами плануються виступи учнів дитячо-юнацької секції спідвею імені Віктора Чайки при комунальному закладі «Рівненський міський спортивно-технічний клуб» Рівненської міської Ради.

Переговори щодо участі у змаганнях ведуться з Ернест Коза, Станіслав Бужа, Павел Месьонц та Марцин Ремпала (Польща), Євгеній Костигов та Денис Пєткєвіч (Латвія), Факундо Албін (Аргентина).

Серед українців мають стартувати найсильніші гонщики останніх років, такі як Андрій Карпов, Олександр Локтаєв, Станіслав Мельничук, Марко Левішин та Андрій Кобрін, а також Віталій Коваль, Назар Федорчук, Назар Ткачук, Павло Бондарчук та Денис Присяжнюк.

Нагадаємо, що у 2018-му році чемпіонат України не проводився, а останнім золотим призером першості являється рівнянин Станіслав Мельничук.

За матеріалами http://automoto.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: