Подерв'янський: Порошенко добре справляється зі своєю роботою

15.04.2019 20:49   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Президент Петро Порошенко добре виконує свої функції глави держави і Верховного головнокомандувача.

Таку думку висловив художник і драматург Лесь Подерв’янський в ефірі програми Prime Скрипін на телеканалі ATR.

“Для мене головне, що не бомблять Київ. Я пам’ятаю 14-й рік, як все було і як є зараз. Ця людина (Порошенко, – ред.) втримала ситуацію в найважливіший час, і він свої функції виконує добре. А у нього по суті дві головні функції: міжнародне становище і оборона. І все це він робить. І у мене немає претензій до того, що написано в Конституції”, – підкреслив Подерв’янський.

Він також додав, що на війну скаржаться в основному ті, хто в ній не бере участі і насолоджується мирним життям в містах, не порушених конфліктом.

“Потрібно дивитися на результати. Результати такі: у нас немає війни. Люди кажуть, що втомилися від війни. Але вони від неї втомилися, сидячи в ресторанах. Проблема в тому, що в світі правлять нездари і пошляки, і вони нікому не прощають талант. А якщо цей талант ще й багатий, то це, на їхню думку, взагалі злочин”, – зазначив художник.

Нагадаємо, раніше кандидата в президенти та чинного главу держави Петра Порошенка у своїй авторській колонці на сайті видання Deutsche Welle підтримала відома українська письменниця Оксана Забужко.

“Порошенко, кажете, не спромігся за п’ять років завоювати вашу довіру? Тобто те, що він утримав країну в той останній момент, коли почався її давно підготовлений “плановий розбір”, і за п’ять років вивів у самостійні гравці, тоді як міг дуже красиво (і дорого!) здати її хоч Путіну, хоч Коломойському, – це не підстава для довіри?” – обурилася Забужко.

Відзначимо, крім української інтелектуальної еліти Порошенка підтримують і західні лідери. Зокрема, про свою підтримку чинного президента України однозначно дала зрозуміти канцлер Німеччини Ангела Меркель.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews