Буковинців закликають прибрати на Садгірському кладовищі

16.04.2019 10:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У четвер, 18 квітня, в рамках відзначення сторіччя від початку Української Революції, за ініціативи Громадського комітету з догляду за українськими історичними похованнями (голова комітету Дмитро Сірман), на Садгірському центральному кладовищі відбудеться щорічна акція «Упорядкуємо пам’ять та пам’ятки!».

Під час заходу представники громадських організацій, депутати Чернівецької міської ради, учні та учителі Садгірських навчальних закладів приберуть та упорядкують могили похованих в Садгорі діячів буковинської історії та культури. 

Садгірський центральний цвинтар вже традиційно стає об’єктом проведення акції Громадського комітету з догляду за українськими історичними похованнями. Завдяки зусиллям громадськості в минулі роки було приведено в порядок ряд занедбаних могил, привернуто увагу влади до проблем зі збереженням нашої історичної спадщини.

Місце проведення акції: Центральне Садгірське кладовище (вул. Горішня).

Час та місце зібрання: в четвер, 18 травня о 13.00 год, біля центрального входу.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews