На Буковині горів деревообробний цех

16.04.2019 21:16   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У вівторок, 16 квітня, о 01:06 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в деревообробному цеху в селі Черешенька Вижницького району.

На місце події для ліквідації пожежі направили рятувальників 4 державної пожежно-рятувальної частини міста Вижниця, 1 державного пожежно-рятувального поста смт Берегомет, а також лісопожежну станцію державного підприємства «Берегометський лісгосп», місцеві пожежні команди смт Берегомет, села Іспас та добровільну пожежну команду смт Кути з Івано-Франківської області.

Зважаючи на пізнє виявлення і повідомлення про пожежу рятувальникам та велике горюче навантаження, на час приїзду вогнеборців полум’ям було охоплено площу 900 кв.м. Горіло покриття цеху, інструменти та пиломатеріали всередині будівлі. Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Рятувальники ліквідували пожежу  в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Полум’я знищило частково покриття цеху та пиломатеріали. Завдяки діям вогнеборців приміщення цеху було врятовано від вогню. Також рятувальники запобігли перекиданню полум’я на дві допоміжні споруди на території підприємства.

Причина пожежі встановлюється.

Дві пожежі у житловому секторі впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували у Вижницькому та Новоселицькому районах. У Хотинському та Глибоцькому районах вогнеборці ліквідували пожежі, що виникли на відкритих територіях.

За матеріалами ГУ ДСНС у Чернівецькій області.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews