У жителя Кельменеччини поліція вилучила наркотики та боєприпаси

20.04.2019 07:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Усе вилучене направлено на експертизи. За порушення законодавства чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Під час проведення заходів з протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів і вибухівки, працівники Кельменецького відділу поліції здійснили санкціонований обшук за місцем проживання 39-річного жителя села Бернове. Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили у чоловіка наземну сигнальну міну, пристрій для вживання наркотиків, а також 200 грамів подрібненого наркотичного засобу «канабіс».

За вказаними правопорушеннями слідчі проводять два досудових розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews