Сергій Притула: 90% українців дупля не ріже, хто за що відповідає в країні

22.04.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ato.today

Український ведучий, шоумен і волонтер Сергій Притула розкритикував українців за те, що більшість не знають, за що які чиновники відповідають у державі. Тож більшість людей скаржиться на народних депутатів та президента, а не на, до прикладу, ЖКГ.

“90% українців дупля не ріже, хто за що відповідає в країні. У чиновників різні завдання, різні повноваження, національні обов’язки і можливості”, – емоційно висловився Притула на зустрічі зі студентами у Львові, пише “Українська правда”.

Коли в когось у підвалі тече вода і ніхто нічого не робить, то він (мешканець) виносить мозок депутату Верховної Ради. Він не виносить мозок своєму депутату в районній раді, де він живе, депутатам Київради, меру чи його заступнику по ЖКГ,
– обурився шоумен.

При цьому він нагадав, що депутати Верховної Ради мають приймати закони, а не розбиратися, чому вода зібралася в підвалі. Притула також переконаний, що коли люди почнуть розуміти, що президент не “садить”, буде трішечки всім спокійніше жити.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ato.today