Тернопільські спортсмени здобули феєричну перемогу

24.04.2019 09:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Черговий тур чемпіонату України з баскетболу. За перемогу змагались дві команди: баскетбольний клуб “Тернопіль-ТНЕУ” та баскетбольний клуб “Маріуполь”. Тернопільська команда впевнено перемогла. Повідомляє Т1 Новини:

25 річний Вадим Довідний закохався у баскетбол ще зі шкільних років. Займається хлопець цим видом спорту більше 10 років. Вадим розповідає, гру розпочали не надто добре, проте згодом суперникам з Маріуполя показали, що вони гідні конкуренти.

32-річний Євген Ворнік займається баскетболом уже 18 років. Хлопець родом із Дніпропетровська. Євген відразу прийняв запрошення тернопільських тренерів, тож тепер готовий боротись за перемогу своєї команди.

Тренер Ігор Білоус розповідає, ця гра – це черговий тур чемпіонату України з баскетболу. Уже півроку команда щотижня бере участь в подібних змаганнях. Баскетболісти нещодавно повернулись з Маріуполя. Далі гратимуть у Миколаєві. “Команда виконує завдання, у цьому їм допомагає два тренери.

– Ми задоволені діями гравців. Кожна гра як нова сторінка. Завжди знаходяться слова підтримки для кожної гри. Я дивлюся, які сильні сторони у гравців, а які слабкі”, каже тренер баскетбольного клубу “Тернопіль-ТНЕУ” Ігор Білоус.

Черговий тур чемпіонату України з баскетболу для чоловічої збірної команди ТНЕУ завершився успішно. Перемогли баскетболісти з рахунком 102:73.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1