Рівненські вогнеборці під час пожежі у 14-поверхівці врятували двох чоловіків (Фото)

24.04.2019 16:42   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

24 квітня о 07:47 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Рівне на вулиці Дубенській у під’їзді житлового будинку відчувається запах диму.

На місце виклику негайно було направлено чотири чергових відділення рятувальників та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області. Після прибуття за вказаною адресою вогнеборці встановили, що з балкону квартири на дев’ятому поверсі чотирнадцяти поверхового житлового будинку іде дим.

Бійці ДСНС, піднявшись на вказаний поверх, за допомогою спецінструментів відкрили двері квартири. У задимленому помешканні вогнеборці виявили двох чоловіків, які спали. Людей негайно вивели на свіже повітря. За допомогою підручних засобів рятувальники ліквідували згорілий на балконі диван. О 08:08 пожежу було локалізовано, а о 08:09 повністю ліквідовано.

Завдяки вчасному повідомленню про пожежу та оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати життя двох людей та не допустити знищення однокімнатної квартири. 

До гасіння було залучено 5 одиниць спецтехніки ДСНС та 18 чоловік особового складу рятувальників.
Наразі причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews