Володимир Парасюк каже, що не проти очолити Львівську ОДА

24.04.2019 15:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Громадське

Народний депутат Володимир Парасюк прокоментував своє можливе призначення на посаду голови Львівської обласної адміністрації.

Про це Парасюк сказав у коментарі журналісту Громадського.

Інформацію про те, що нардеп може очолити ОДА після відставки Олега Синютки поширювали у низці ЗМІ.

«Я теж читав, але я не можу зараз підтвердити чи спростувати. Я такої інформації просто не маю. Не знаю, хто запустив це в засоби масової інформації, але я б подумав. Це є певний обсяг роботи, який можна показати. Я думаю, що моя персона там була б значно ефективніша, ніж у Верховній Раді», — сказав депутат.

Нагадаємо, 22 квітня голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що йде у відставку. Він очолював ОДА з кінця 2014 року. Ще до другого туру президентських виборів Синютка заявляв, що піде у відставку, якщо на посаді не залишиться Порошенко. Варто зауважити, що Львівська область стала єдиною, яка підтримала чинного президента Петра Порошенка на виборах. На Львівщині Порошенко набрав 62.83% голосів виборців.

Закон «Про місцеві адміністрації» визначає — після обрання нового президента голови ОДА працюють на своїх посадах до призначення нових очільників адміністрацій.

Андій Стельмах Громадське


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Громадське