Якої погоди чекати на Тернопільщині на Пасху?

24.04.2019 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: За Збручем

Тенденцію щодо потепління передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. Упродовж доби стовпчики термометрів підвищуватимуться до 22 градусів тепла. Однак дошкулятимуть в регіоні сильні вітри, - пише За Збручем.

За словами синоптика Наталки Діденко, протистояння циклону над Атлантикою та антициклону поблизу Фінляндії зумовлює сильний вітер у більшості європейських країн. Також високою залишається ймовірність дощів.

«Дощі пройдуть 24 квітня переважно на Заході Європи, в Україні буде сухо та сонячно. Упродовж доби очікується в Україні +15+22 градуси. Що на Великдень? За попередніми прогнозами, у ніч на неділю дощі та подекуди грози пройдуть у західних областях України, вдень 28 квітня на заході також періодично дощитиме і волога хмарність пошириться на інші регіони. У західних областях вдень 28 квітня похолодає на 3-6 градусів. На решті території України в неділю ще побуде тепла погода».

Отже, упродовж цього тижня у західному регіоні спостерігатиметься досить мінлива погода з чіткою тенденцією до підвищення температурних показників.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: За Збручем