У Сторожинці відбувся другий з трьох тренінгів для молоді з сільської місцевості «Молодь в дії»

24.04.2019 23:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Для молоді з сільської місцевості провели тренінг за програмою Британської Ради «Молодь в дії».

23 квітня 2019 року у приміщенні Сторожинецької районної гімназії з метою надання молодим людям додаткових знань поза формальною системою освіти, управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з громадською організації “Буковинська агенція регіонального розвитку”, провела другий із трьох тренінгів для молоді з сільської місцевості «Молодь в дії» за програмою Британської Ради для молоді Сторожинеччини.

Учасниками заходу стали 25 старшокласників з Сторожинецького району, для яких організовано пізнавальну програму на тему проектного менеджменту. Запрошений спікери ділилися із учасниками тренінгу інформацією щодо:

- характеристик активних громадян та громадську активність;

- проектів соціальної дії та їх сталість;

- правил планування ефективного проекту;

- прогнозування та подолання проблем у ході реалізації проектів;

- поняття громадаи та правила її інформаційного картування;

- практичних кейсів написання проектних заяв тощо.

Участь у групових модуляційних вправах, рефлексія у форматі світового кафе, робота над проектними заявками у групах, їх подальша презентація та отримані відгуки дозволили учасникам тренінгів отримати необхідні у сучасному суспільстві навички для молоді.

По завершенню заходу учасники отримали сертифікати які дозволять їм пройти подальше тренінгові навчання та брати участь у конкурсі проектів.

 
За матеріалами ЧОДА.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews