Віталій Тарасюк

Віталій Тарасюк

журналіст, репортер з Млинова

Хлопці, граблі й "китайський пляж" у Млинові

13.05.2019 23:47   Автор : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Схоже, капітан поліції з Млинова Ігор Денисюк переймає життєві принципи свого старшого односельця Леоніда Головатчика: для того громадська робота – надзвичайне фізичне задоволення і психологічна розрядка. Кілька років тому Ігор Петрович став опікуватися так званим «китайським пляжем» у райцентрі, що неподалік колишньої велобази. Цей водний об’єкт був настільки занедбаний, що довелося вивезти звідти кілька причепів зі сміттям, але довести його до пуття.

На «китайському пляжі зазвичай відпочивають мешканці селища із мікрорайонів Кружки, Муравиця, «стара пошта». Для розширення потенційних можливостей пляжу пан Ігор разом із побратимами-учасниками Антитерористичної операції на сході України, обладнали спортивний майданчик, тренажерне містечко. До речі, цей водно-спортивний комплекс приваблює дітвору і молодь, для кого, власне, так старався правоохоронець з товариством однодумців.

null
Таким був пляж...  Фото автора

А після цьогорічного Великодня Ігор Денисюк знову взявся окультурювати пляж. Особисто назбирав сім мішків різного непотребу і доправив його на сміттєзвалище. Долучилися до прибирання і відомі млинівчани: юрист Віталій Синицький, адвокат Максим Зозуля, підприємець Микола Логін, підполковник Міністерства з надзвичайних ситуацій України Руслан Кукуруза, фотомайстер та ентузіаст-доброчинець Петро Багрійчук. Спільними зусиллями вони підготували пляж до купального сезону.

null
А таким став.  Фото автора

До речі, для комфорту відпочивальників в акваторію пляжу «завантажили» 44 тонни крейди - благодійний внесок від ТМ «Вілія» і його керівника Євгена Дудки. А місцева влада завезла три автомобілі піску, який загладить всілякі «несподіванки» на дні акваторії пляжу.

Одним словом, «китайський пляж» до купального сезону підготували. Залишається побажати відпочивальникам приємних вражень, змістовного відпочинку і… культурних звичок.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews