Вісімнадцять вулиць у Чернівцях перекриють

15.05.2019 13:56   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Через проведення напівмарафону у Чернівцях перекриють вулиці, по яких проходитиме маршрут.

Зокрема, 19 травня з 7 години до 14 години  буде повністю перекрито рух транспорту за маршрутом забігу на 21,1 км : по площі Соборній, вул.Героїв Майдану на ділянці від площі Соборної до просп.Незалежності, просп.Незалежності на ділянці від вул.Героїв Майдану до вул.Небесної Сотні, вул.Небесної Сотні на ділянці від просп.Незалежності до вул..О.Щербанюка, вул.О.Щербанюка на ділянці від вул.Небесної Сотні до вул.Ю.Федьковича,  вул.Ю.Федьковича, забіг учасників в парк імені Т.Шевченка, вул.О.Гузар на ділянці від вул.К.Стеценка до вул.Головної, забіг учасників в парк імені Т.Шевченка, вул.Садовій на ділянці від вул.Головної до вул.Братів Руснаків, вул.Братів Руснаків, вул.М.Кордуби, вул.М.Бахрушина, вул.О.Поповича, вул.Кафедральна на ділянці від вул.Головної до вул.Героїв Майдану, площа Соборна.

З 7 години до 14 години 19 травня буде повністю перекрито рух транспорту за маршрутом забігу на 5 км та 10 км : по площі Соборній, вул.Героїв Майдану на ділянці від площі Соборної до вул.Садової, вул.Садовій на ділянці від вул.Героїв Майдану до вул.В.Аксенина, вул. В.Аксенина, вул.М.Катукова, вул.Ю.Федьковича, забіг учасників в парк імені Т.Шевченка, вул.Садовій, вул.Братів Руснаків, вул.М.Кордуби, вул.М.Бахрушина, вул.О.Поповича, вул.Кафедральна на ділянці від вул.Головної до вул.Героїв Майдану, площа Соборна.



Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews