У Тернополі вкрали велосипед вартістю 43000 гривень

16.05.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Галас

З настанням літньої пори активізувалися й зловмисники, які об’єктом своїх посягань обирають саме двоколісний транспорт. Громадяни нехтуючи елементарними правилами безпеки втрачають своє майно, - пише Галас.

Працівники Кременецького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом таємного викрадення чужого майна. Житель села Плоске зазначив, що невідома особа викрала його гірський велосипед з території господарства. Завдані збитки чоловік оцінив в круглу суму.

Читайте також

На Тернопільщині чиновників пересадять на велосипеди
 

Ще один потерпілий житель обласного центру. Чоловік зазначив, що припаркував свій дороговартісний велобайк в під’їзду багатоповерхівки, а вранці виявив його відсутність. Про зниклий транспорт тернополянин одразу повідомив працівників поліції, які й розшукали майно краянина у нового власника. Молодик розповів, що придбав новенький велосипед, який заявник оцінив майже в 43 000 гривень за 2 500 гривень. Викрадене правоохоронці повернули тернополянину.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, аби розшукати особу причетну до злочину. Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 ККУ, повідомляють у поліції.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас