Українці в Канаді зібрали 2 тонни допомоги для українських дітей-сиріт

07.06.2018 09:52   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: global-ukraine.com

За доброю традицією, ось уже четвертий рік поспіль, 3 червня 2018 р. у м. Торонто, Канада, Міжнародна Організація Українських Громад “Четверта Хвиля“, у співпраці з численними партнерами, провела Щорічний Благодійний Марафон “Діти Торонто ― дітям-сиротам в Україні”.

Лише за чотири години Марафону, завдяки зусиллям української громади, нам вдалося зібрати близько 2 тонн одягу, іграшок та шкільного приладдя. Успішно пройшла й виставка-продаж картин місцевих художників.

 

Уже за кілька тижнів, посилки отримають Благодійний Фонд “Подоляни” (підтримка дітей-сиріт та малозабезпечених родин) та Центр сприяння дітям з синдромом Дауна “Бебіко” (Тернопіль), ГО “Січова допомога” (підтримка жінок-безхатченків та дітей-сиріт) (Запоріжжя), Сумський обласний спеціалізований будинок дитини, Сумський дитячий будинок ім. С.П.Супруна, Смілянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, волонтерські організації по підтримці дітей-сиріт та інвалідів у Рівному, Сумах, Івано-Франківську, Тростянці, Шостці та Харкові.

FirstBanner

Цьогоріч ми намагались підтримати дітей у малих містечках, куди дуже часто не доходить гуманітарна допомога, зокрема, в Київській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Херсонській та Харківській областях. Також, подарунки надіслані на літні збори й табори для сотень дітей загиблих Героїв війни на Сході та дітей із сиротинців зі всієї України, які пройдуть у Луцьку (організований волонтерським рухом “Меценати для Солдата”) та Ворохті (організований Канадською організацією Help Us Help the Children).

Долучаючись до проекту, юні учасники Дитячого Марафону не тільки показують свої таланти, але й діляться речами зі своїми ровесниками в Україні. В цьому й унікальність нашого проекту — не просто передати гуманітарну допомогу, а й  прививати малюкам почуття співпереживання до ближнього. Під час заходу діти писали листи і малювали картини для своїх ровесників в Україні.

Проект уже давно вийшов за межі української діаспори, адже на благодійну виставку-продаж свої картини надали професійні художники не лише українського, а й турецького, італійського, німецького та польського походження.

Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до проведення цього заходу. Разом ми — сила! А усмішки діток в Україні — наше найбільше щастя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: global-ukraine.com