5 цікавих фактів про рюкзаки від українського бренду Twinsstore

05.10.2023 08:40   Опубліковано : Новини України
Джерело: UaNews

Рюкзаки перестали вважатися виключно спортивними аксесуарами, зараз їх часто використовують для доповнення повсякденного чи навіть ділового образу. Вони стали настільки популярними не лише через розмаїття дизайнерських рішень, а й завдяки практичності, зручності, ергономічності.

Як стильні рюкзаки підкорювали світ: 5 фактів

Якщо ви обожнюєте стильні та якісні рюкзаки та вважаєте їх своїми невіддільними супутниками, тоді вас, зацікавлять факти про них. Найбільш цікаві - це:

  1. Рюкзак як термін. Саме слово німецького походження і означає "der Rücken" (спина) і "der Sack" (мішок). Якщо їх об'єднати, то отримаємо “мішок на спині”.
  2. Рюкзак як космічний атрибут. Ніл Армстронг, перша людина, якій вдалось опинитись на Місяці, використовував спеціальний наплічник, що мав назву "Portable Life Support System" і перекладався як “Портативна система життєзабезпечення”.
  3. Рюкзак як частина попкультури. Цей аксесуар доволі часто демонструвався в пригодницьких фільмах, описувався в книгах і згадувався у музичних композиціях, він символізував свободу, вільність, незалежність.
  4. Найважчий наплічник у світі. Мешканець Британії Роберт Радфорд виготовив туристичний рюкзак вагою понад 140 кг, який призначався для навколосвітньої подорожі. Проте через величезний об'єм і незручність в процесі експлуатації цей наплічник так і не став популярним серед туристів.
  5. Найпопулярніший рюкзак у світі. Модель "SuperBreak" американського бренду "JanSport" встановила рекорд з продажів, адже характеризується чи не найбільш ергономічним і практичним дизайном. До речі, перший наплічник даної торгової марки був випущений ще у 1970 році.

А який з перелічених вище фактів вас найбільше приголомшив і здивував?

null

Рюкзаки українського виробника Twins Store - любов, свобода, вільність

Якщо ви шукаєте практичні, зручні, якісні та стильні рюкзаки, зверніть увагу на  український бренд -  Twinsstore. Його основною метою є створення функціональних і трендових наплічників, з якими ви почуватиметесь вільно та незалежно, які вас надихатимуть на досягнення поставлених цілей. Це бренд, який завжди йде в ногу з часом, підтримує свободу і ніколи не озирається назад, для нього важливо, аби кожен, хто носить наплічник, думав безмежно і ні в чому себе не обмежував. Саме тому рюкзаки від українського виробника переважно представлені як унісекс, хоча окремо можна знайти моделі для чоловіків і жінок. На сайті twinsstore.com.ua також можна купити дитячий шкільний рюкзак, який подарує максимальний комфорт, легкість і зручність.

Фаворитом серед поціновувачів практичності вважається рюкзак Rolltop, який відрізняється прямокутною формою і є дуже містким. В залежності від пошиття, такий аксесуар може призначатися для зберігання як особистих речей, книг, ноутбука так ін. До прикладу, ідеальним вважається оригінальний рюкзак Adventure Time з яскравими принтами, який подобається багатьом. Прихильники класики переважно обирають купити чорний рюкзак, адже такий варіант вписується у будь-який образ.

Якщо вас зацікавили Твінс стор рюкзаки - інтернет-магазин twinsstore.com.ua відвідайте і оберіть свого фаворита.

Twins Store - любов, свобода, вільність, і всі ці якості гармонійно втілені в трендових наплічниках!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews