Фестиваль «Фане місто»: у Тернополі підготовлюються до музичного свята

02.06.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі підготовлюються до проведення фестивалю «Фане місто». Музичне свято триватиме з 28 липня по 1 серпня 2021 року.

Як зазначає співзасновник та організатор фестивалю «Файне місто» Максим Черкашин, фестиваль відбудеться враховуючи усі карантинні обмеження. На вході учасникам будуть вимірювати температури. Також волонтери будуть слідкувати, щоб не виникали скупчення людей.

«Фестиваль відбудеться на території тернопільського іподрому. Звичайно ми слідкуємо за обмеженнями, які стосуються коронакризи. Ми вивчаємо всі необхідні вимоги і фестиваль буде проведений відповідно тих обмежень, які будуть. Ми уже напрацьовуємо спільно з обласною владою ряд заходів, які допоможуть убезпечити гостей на фестивалі», - каже Максим Черкашин.

Планується, що на фестиваль прибудуть багато іноземних блогерів та представників ЗМІ.

Додамо, що фестиваль «Файне місто» відбувався у Тернополі 8 років. Це музичне дійство щоліта збирало людей з різних куточків України, і має своїх шанувальників навіть закордоном. Однак минулого року, через карантин, проведення фестивалю перенесли.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews