Ніональний університет «Острозька академія» – у десятці ВНЗ України в міжнародному рейтингу

11.01.2019 13:23   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: ritm.tv
Ніональний університет «Острозька академія» посів восьму сходинку серед українських закладів вищої освіти в міжнародному рейтингу UI GreenMetric World.
 
Університетський рейтинг UI GreenMetric World є першим і єдиним рейтингом університетів у світі, який вимірює можливості кожного з них до розробки «екологічно чистої» інфраструктури. У рейтингах розглядаються шість показників кожного університету (оточення та інфраструктура, енергетика та зміна клімату, відходи, вода, транспорт та освіта). Цьогоріч у ньому взяли участь 719 університетів з 81 країни, що збільшилося порівняно з минулим роком. Національний університет «Острозька академія» серед ЗВО світу зайняв 653 місце.

Нагадаємо, Національний університет “Острозька академія” увійшов до числа найкращих українських вищих навчальних закладів за результатами дослідження, яке провів один за найкомпетентніших міжнародних рейтингів — U-Multirank.

За матеріалами https://ritm.tv 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv