У Львові чоловік сам собі зробив посвідчення УБД, щоб безкоштовно їздити у транспорті

16.04.2019 00:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Чоловік самостійно виробив посвідчення учасника бойових дій, щоб безоплатно їздити у громадському транспорті. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини, пише - Дивись.info.

Читайте також

Службовицю львівського банку засудили за службові підроблення

В суботу, патрульних викликали на вулицю Кульчицької, де в одній з квартир відбувалася сімейна сварка. Чоловік, який там мешкав, посварився з жінкою, почав агресивно себе поводити, і інспектори змушені були його затримати та доставити у відділ поліції. Там його попросили пред’явити документи для встановлення особи. Чоловік пред’явив офіцерам посвідчення учасника бойових дій. Патрульний, який перевіряв інформацію, побачив, що документ має явні ознаки підробки.

Після нетривалої розмови з інспектором, чоловік визнав, що виготовив посвідчення самостійно, щоби безоплатно користуватися послугами громадського транспорту. Патрульні викликали на місце експерта, який вилучив документ. Тепер чоловіку загрожує відповідальність за ймовірну підробку документів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info